Skip to main content

word jij onze nieuwe 'collega'?

In De Ruimte werken ambitieuze Dordtse zzp’ers. Als huurder ben je echt onderdeel van ‘het team’. Natuurlijk werk je voor jezelf, maar we zijn ook een soort collega’s. Hieronder stellen we de huidige huurders aan je voor.

dit zijn onze coworkers

Kim van Tol - De Ruimte Dordrecht

Kim van Tol

Interieurontwerper en vegetariër die doet wat ze het allerleukst vindt: huizen inrichten. Is fan van citytrips, inclusief mooie hotelkamer of Airbnb natuurlijk. En houdt van nieuwe dingen leren - sinds kort speelt ze fanatiek padel.

Kim huurt sinds 2021 een vaste werkplek in De Ruimte. Direct bij het proefzitten hadden we een klik. Het was meteen duidelijk dat Kim dezelfde drive had als wij: ze wilde een goedlopend interieuradviesbureau starten en pakte dat heel serieus aan. En niet onbelangrijk: ze is een fijn mens en past goed bij de andere cowokers.

Inmiddels heeft Kim flinke stappen genomen. Vanuit haar ondernemingsplan is ze naar een merk gegroeid. En van 5 aanvragen per jaar naar 12 per maand!

Volgens Kim heeft De Ruimte daar ook een rol in gehad, en daar zijn we best trots op :).

"Ik heb dit jaar veel gehad aan mijn coworkplek-collega's van De Ruimte. Van af en toe sparren als je het zelf niet meer weet, tot je motiveren om buiten je comfort zone stappen te maken: businessbuddies maken het ondedernemen een stuk leuker."

De Ruimte Dordrecht - Coworkingspace Dordrecht 5
Mede-eigenaar van De Ruimte

Fay Huigen

Strategisch tekstschrijver, studentencoach en camperbouwer. Vindt koetjes en kalfjes alleen leuk als ze in de wei staan. Wordt blij van natuur en de wereld een stukje mooier maken.

Strategisch tekstschrijver, studentencoach en camperbouwer. Vindt koetjes en kalfjes alleen leuk als ze in de wei staan. Wordt blij van natuur en de wereld een stukje mooier maken.

Marjolein Wevers

Creatieve communicatie-allrounder, verhalenbrenger en chocoholic. Is altijd nieuwsgierig naar wat mensen beweegt en bezighoudt. Wordt blij van creëren, van mooie dingen maken die je bijblijven. Vandaar ook haar initiatief Mom's Message, waarmee ze moeders stimuleert om hun persoonlijke levensboodschap te ontdekken en te vereeuwigen voor hun kind. Onder de naam Knappe Content helpt ze ook ondernemers: om de juiste woorden te vinden voor hun unieke boodschap en business. En omdat de rollen van zzp’er en moeder-van-drie thuis soms een beetje door elkaar lopen, vindt ze het hartstikke fijn om in De Ruimte te werken en met haar gezellige co-workers te kunnen sparren.

Strategisch tekstschrijver, studentencoach en camperbouwer. Vindt koetjes en kalfjes alleen leuk als ze in de wei staan. Wordt blij van natuur en de wereld een stukje mooier maken.

Rosaline Verhofstadt

Communicatiespecialist, sushilover en dartfan (vanaf de bank welteverstaan). Houdt van uitdagingen en is er dan ook van overtuigd dat je beter in het diepe kunt springen, omdat je in het ondiepe je enkels breekt.

Rosaline Verhofstadt is één van de eerste coworkers van De Ruimte. Sinds 2020 huurt ze een vaste werkplek.

Rosaline is een echt marketing- en communicatiekanon. Strategie, storytelling, social media. You name it, ROJI Communicatie kan het. Daarnaast is ze ook een ontzettend fijn mens. Met haar bak aan kennis, ervaring en gezelligheid vult ze ons 'team' prachtig aan.⁠

"Er was een aspect aan het zzp'en wat ik dacht te gaan missen; het hebben van collega's (in vele opzichten). Met een vast bureau in De Ruimte viel dat 'probleem' direct weg. Het is een van de beste keuzes die ik als ondernemer heb gemaakt.⁠

De Ruimte is een toffe en inspirerende plek, met de leukste collega's om me heen. Er is altijd tijd voor een creatieve brainstorm of een gezellige vrijmibo. Een werkplek hier draagt zeker bij aan mijn groei als ondernemer.⁠

Thanks to Fay & Tessa, die dit concept perfect hebben neergezet en exact de juiste lading weten te geven."⁠

Eva Eckhardt

Verandert in no time jouw huis in een warm thuis. Naast haar werk als interieurontwerper, initieert ze alle gezellige dingen in De Ruimte, en beheert ze onze social media. En ze werkt het liefst in ons nisje met haar schoenen uit.

Verandert in no time jouw interieur van een saaie plek naar een eigen huis. Naast haar werk als interieurontwerper, initïeert ze alle gezellige dingen in De Ruimte, en beheert ze onze social media. En ze werkt het liefst in ons nisje met haar schoenen uit.

Tim Breur

'Natuurgekkie for a living', oftewel: ecoloog. Adviseert bedrijven over hoe om te gaan met biodiversiteit en beschermde soorten. Als hij niet met zijn voeten in de aarde staat, werkt hij zijn rapporten uit in De Ruimte. Doet verder niets liever dan vogels kijken, wildkamperen en mooie natuurfoto's maken. En is dol op vechtsporten en gitaarspelen.

'Natuurgekkie for a living'! Adviseert bedrijven over hoe om te gaan met biodiversiteit en beschermde soorten. Als hij niet met zijn voeten in de aarde staat, werkt hij zijn rapporten uit in De Ruimte. Tim werkt bij ons vanwege de gezelligheid en de mogelijkheden om te sparren met andere zzp'ers. En het is ook heel fijn dat werk en privé hierdoor gescheiden zijn en dat hij nu een plek heeft waar hij zich goed kan focussen. Want dat lukt thuis iets minder met een jong gezinnetje. 😉

Ook in het echte leven is Tim gek op de natuur en doet hij niets liever dan vogels kijken, wildkamperen en mooie foto's maken ook van de natuur. En hij is dol op vechtsporten, gitaarspelen en doet hij sinds kort aan handboogschieten. Hij werkt ook als natuurgids in de Biesbosch dus misschien loop je hem daar wel een keer tegen het lijf.

Calvin Pengel

Dordtse designer en contentcreator die hard bouwt aan zijn kledingmerk Decisions Brand. Wordt blij van mensen blij maken met zijn designs. Is dankbaar voor de kleine dingen. Houdt van vakanties, gamen, positiviteit, en net-over-de-grens humor.

Mede-eigenaar van De Ruimte

Tessa Bruggink

Bruidsfotograaf, avonturier en sportfanaat. Kun je wakker maken voor reizen, en gaat eigenlijk alleen maar naar bed zodat ze de volgende dag kan ontbijten.

Bruidsfotograaf, avonturier en sportfanaat. Kun je wakker maken voor reizen, en gaat eigenlijk alleen maar naar bed zodat ze de volgende dag kan ontbijten.
Esther Damsteeg

Esther Damsteeg

Freelance officemanager en journalist.

zin in een eigen werkplek en groeien als ondernemer? kom kennismaken!

 We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Open chat
Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Heb je vragen? Klik om een berichtje te sturen.