met wie?

In De Ruimte werken ambitieuze Dordtse zzp’ers. Als huurder ben je echt onderdeel van ‘het team’. Natuurlijk werk je voor jezelf, maar we zijn ook een soort collega’s. Hieronder stellen we de huidige huurders aan je voor.

tessa bruggink

tessa bruggink

Bruidsfotograaf, avonturier en sportfanaat. Kun je wakker maken voor reizen, en gaat eigenlijk alleen maar naar bed zodat ze de volgende dag kan ontbijten.

kim van tol

kim van tol

Interieurontwerper en vegetariër die doet wat ze het allerleukst vindt: huizen inrichten. Wordt ook blij van citytrips, inclusief mooie hotelkamer of Airbnb natuurlijk. En houdt van nieuwe dingen leren - sinds kort speelt ze fanatiek padel.

fay huigen

fay huigen

Strategisch tekstschrijver, studentencoach en camperbouwer. Vindt koetjes en kalfjes alleen leuk als ze in de wei staan. Wordt zielsgelukkig van natuur en de wereld een stukje mooier maken.

rosaline verhofstadt

rosaline verhofstadt

Communicatiespecialist, sushilover en dartfan (vanaf de bank welteverstaan). Houdt van uitdagingen en is er dan ook van overtuigd dat je beter in het diepe kunt springen, omdat je in het ondiepe je enkels breekt.

corlee van tour

corlee van tour

Software developer met creatieve hersenspinsels. Ideeënbouwer en codenerd (check zijn site www.wensenlijstjes.nl!). Ontwikkelt ook zichzelf graag door te lezen en sporten. Koffiegrootverbruiker van De Ruimte 😉

Maela Marchena

rolinca kooren

rolinca kooren

Interieurontwerper / Ro Interieurontwerp

"De Ruimte is echt een fijne werkplek. Eigenlijk voelt het helemaal niet als een kantoor, maar meer als een plek waar je door de energie van anderen ook lekker aan de slag wilt gaan. Gewoon als vanzelf! Vooral het sparren tussendoor is mij heel veel waard. Elke keer krijg ik weer het gevoel dat ik een stukje groei."⁠

christine van tienhoven

christine van tienhoven

Eigenaar 'het pakhuis dordrecht' / Pakhuis Dordrecht

Ik vind het een inspirerende ruimte. Het is fijn dat je met gelijk gestemde, andere ondernemers, bent. Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om soms toch niet helemaal zelfstandig te zijn en je niet alleen te voelen. Het is leuk om met de anderen te brainstormen, te overleggen en toch ook geconcentreerd te kunnen werken. De Ruimte biedt hiervoor alle mogelijkheden.

rosaline verhofstadt

rosaline verhofstadt

Er was één aspect aan het ZZP'en wat ik dacht te gaan missen; het hebben van collega's (in vele opzichten). Met een vast bureau in De Ruimte viel dat "probleem" direct weg. Het is één van de beste keuzes die ik als ondernemer heb gemaakt. De Ruimte is een toffe en inspirerende plek, met de meest leuke collega's om me heen. Er is altijd tijd voor een creatieve brainstorm of een gezellige vrijmibo. De Ruimte draagt zeker bij aan mijn groei als ondernemer. Thanks to Fay & Tessa die dit concept perfect hebben neergezet en exact de juiste lading weten te geven.

kom je proefzitten?

 

Open chat
Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Heb je vragen? Klik om een berichtje te sturen.