wat is de ruimte?

 

De Ruimte is een speelse en professionele co-workingplek in hartje Dordrecht. Speciaal voor zzp’ers en ondernemers met volop ambitie en zin om te groeien.

ons verhaal

 

 

Ken je dat verhaal van twee ondernemers die elkaar voor het eerst zagen en meteen samen een kantoor huurden? Dat zijn wij: Fay Huigen en Tessa Bruggink, de initiatiefnemers van De Ruimte.

T
wee jaar geleden kwamen we elkaar toevallig tegen in een bedrijfsverzamelgebouw. Op zoek naar onze eerste echte kantoorruimte. We vielen allebei voor ‘de kas’ – een glazen ruimte midden in het gebouw. Heel nice. En we dachten: waarom eigenlijk niet met z’n tweeën huren? Samen groeien in de kas. Die keus lag best wel buiten onze comfort zone, maar bleek gewoon meteen goed. Onze bedrijven namen een vlucht en ook op persoonlijk vlak leerden we zó veel. Voorzichtig begonnen we te dromen over meer. Hoe gaaf zou het zijn om onze lessen te delen met meer zzp’ers? Om met z’n allen aan onze bedrijven te bouwen?


T
oen kregen we bericht: de kas werd afgebroken. We moesten eruit. Even schrikken, maar we zagen het al snel als een kans. En alsof het zo moest zijn, kregen we via via een tip: midden in de Dordtse binnenstad was een prachtig monumentaal pand beschikbaar. We gingen, we keken en we wilden niets anders meer. Deze ruimte barstte van de potentie! Alles in ons zei ‘superspannend maar let’s go’, en zo geschiedde. De Ruimte was geboren: een co-workingplek voor kleine ondernemers die groot denken.


 

kom je proefzitten?

 

Open chat
Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Heb je vragen? Klik om een berichtje te sturen.