Skip to main content
Fay & Tessa

ken je dat verhaal ...

... van twee ondernemers die elkaar voor het eerst zagen en meteen samen een kantoor huurden? Dat zijn wij: Fay Huigen en Tessa Bruggink, de initiatiefnemers van De Ruimte.

van onze comfort zone …

Twee jaar geleden kwamen we elkaar toevallig tegen in een bedrijfsverzamelgebouw. Op zoek naar onze eerste echte kantoorruimte. We vielen allebei voor ‘de kas’ – een glazen ruimte midden in het gebouw. Heel nice. En we dachten: waarom eigenlijk niet met z’n tweeën huren? Samen groeien in de kas. Die keus lag best wel buiten onze comfort zone, maar bleek gewoon meteen goed. Onze bedrijven namen een vlucht en ook op persoonlijk vlak leerden we zó veel. Voorzichtig begonnen we te dromen over meer. Hoe gaaf zou het zijn om onze lessen te delen met meer zzp’ers? Om met z’n allen aan onze bedrijven te bouwen.

… naar een eigen coworkingplek

Toen kregen we bericht: de kas werd afgebroken. We moesten eruit. Even schrikken, maar we zagen het al snel als een kans. En alsof het zo moest zijn, kregen we via via een tip: midden in de Dordtse binnenstad was een prachtig monumentaal pand beschikbaar. We gingen, we keken en we wilden niets anders meer. Deze ruimte barstte van de potentie! Alles in ons zei ‘superspannend maar let’s go’, en zo geschiedde. De Ruimte was geboren: een coworkingplek voor kleine ondernemers die groot denken.

samen groeien

Huur een werkplek in De Ruimte en merk dat je ontwikkelt als ondernemer. Leer van mede-ondernemers, krijg ideeën waar je alleen nooit was opgekomen, en heb meer werkplezier dan ooit.

werk voor jezelf, met elkaar

Als huurder ben je echt onderdeel van ‘het team’. Samen stellen we doelen en bouwen we aan onze bedrijven. Mét de nodige potjes tafeltennis tussendoor. Ook iets voor jou?

KOM KENNISMAKEN

zin in een eigen werkplek en groeien als ondernemer? plan je kennismaking!

 

Open chat
Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Heb je vragen? Klik om een berichtje te sturen.