proefzitten

 

Omdat we het belangrijk vinden dat je het echt naar je zin hebt en dat er een klik is, doen we aan proefzitten. Je mag gezellig een keertje komen werken om te kijken of je het wat vindt. Aanmelden is eenvoudig. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en wij regelen de rest.

 

wat krijg je?

 

  • Ruime werkplek in een monumentaal pand hartje Dordrecht
  • Leuke club mensen die elkaar naar een hoger niveau tillen
  • Creatieve werkomgeving (rondje om de tafel, iemand?)
  • Inspiratie en advies van mede-ondernemers
  • Workshops en trainingen voor persoonlijke en zakelijke groei
  • Dordtse havens én binnenstad om de hoek
  • Veel te lekkere pizza’s (Otto e Mezzo!) aan de overkant
  • Gratis parkeren op 10 minuten loopafstand (en betaald om de hoek)
rolinca kooren

rolinca kooren

Interieurontwerper / Ro Interieurontwerp

"De Ruimte is echt een fijne werkplek. Eigenlijk voelt het helemaal niet als een kantoor, maar meer als een plek waar je door de energie van anderen ook lekker aan de slag wilt gaan. Gewoon als vanzelf! Vooral het sparren tussendoor is mij heel veel waard. Elke keer krijg ik weer het gevoel dat ik een stukje groei."⁠

christine van tienhoven

christine van tienhoven

Eigenaar 'het pakhuis dordrecht' / Pakhuis Dordrecht

Ik vind het een inspirerende ruimte. Het is fijn dat je met gelijk gestemde, andere ondernemers, bent. Als zelfstandig ondernemer vind ik het fijn om soms toch niet helemaal zelfstandig te zijn en je niet alleen te voelen. Het is leuk om met de anderen te brainstormen, te overleggen en toch ook geconcentreerd te kunnen werken. De Ruimte biedt hiervoor alle mogelijkheden.

rosaline verhofstadt

rosaline verhofstadt

Er was één aspect aan het ZZP'en wat ik dacht te gaan missen; het hebben van collega's (in vele opzichten). Met een vast bureau in De Ruimte viel dat "probleem" direct weg. Het is één van de beste keuzes die ik als ondernemer heb gemaakt. De Ruimte is een toffe en inspirerende plek, met de meest leuke collega's om me heen. Er is altijd tijd voor een creatieve brainstorm of een gezellige vrijmibo. De Ruimte draagt zeker bij aan mijn groei als ondernemer. Thanks to Fay & Tessa die dit concept perfect hebben neergezet en exact de juiste lading weten te geven.

kom je proefzitten?

 

Open chat
Hi, leuk dat je onze site bezoekt! Heb je vragen? Klik om een berichtje te sturen.